Atac la secţia de votare Drăgăneasa: Poliţist a împuşcat un bărbat dintr-o gaşcă de invdivizi beţi violenţi

Daniel Dimache -

Atac la secţia de votare Drăgăneasa: Poliţist a împuşcat un bărbat dintr-o gaşcă de invdivizi beţi violenţi

Astăzi, 23.11.2019, în jurul orei 20:30, un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniței, din satul Drăgăneasa, comuna Proviţa, unde este amplasată secția de votare nr. 523 Drăgăneasa şi unde sunt sigilate materiale electorale, a informat IJP Prahova, printr-un comunicat de presă.
Aceștia au manifestat acte de violență, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul şef principal de poliție aflat în serviciul de pază, unul dintre aceştia atacând fizic poliţistul.
În urma altercației s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul rănit in picior, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.
Actiunile violente au fost oprite, când în sprijinul polițistului care şi-a făcut datoria a intervenit si o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova, pentru a proteja Secţia de votare pe timpul nopţii.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova precizează că agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina.