Atacat în propria casă, în miez de noapte

Redactia -

Polițiștii prahoveni încearcă să dea de urma unor indivizi care sâmbătă noapte au atact un pensionar în vârstă de 83 de ani, din Colceag. Acesta a fost agresat în propria locuință și a ajuns la spital în urma leziunilor produse de agresori.

Victima a fost lovită de mai multe ori cu o rangă în cap și aproape a rămas inconștientă, dupa cum a declarat purtătorul de cuvant al Parchetului de Pe lângă Tribunalul Prahova, Georgiana Iorguță. A apucat, totuși, să sune după ajutor. Echipele de cercetare care s-au deplasat la fața locului au ridicat probe, dar deocamdată nu s-a putut stabili cu exactitate mobilul atacului. Este posibil ca indivizii să fii vrut să-l jefuiască pe bătrân.

Din nefericire pentru el, în trecut, pensionarul a mai fost victima unui atac. După ce vor fi ientificați, suspecții vor fi cercetați pentru tălhărie și violare de domiciliu și riscă până la 20 de ani de închisoare. Dacă victima nu va supraviețui în urma rănilor suferite, vinovații ar putea fi pedepsiți pe viață pentru omor deosebit de grav.