Atenţie la ce cumpăraţi! Carne expirată pe tarabele din Plopeni!

Redactia -

Atenţie la ce cumpăraţi! Carne expirată pe tarabele din Plopeni!

La data de 11.11.2014, în intervalul orar 10.00-14.00, polițiștii din Plopeni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor legale de către agenții economici. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.500 de lei. Totodată, au fost retrase de la comercializare 90 de kg. carne, diverse sortimente.

Exemple:

1. Efectuand verificari la o societate comercială, au fost găsite expuse spre comercializare produse din carne congelate (mici, mușchi, carne tocată, pulpe, piept pui etc.) cu termenul de valabilitate depășit, sau fără termen de valabilitate. Produsele au fost scoase de la vânzare și distruse de reprezentantul C.J.P.C. Prahova. Administratorul societății a fost sancționat contravențional.

 2. La o altă societate comercială cu punct de lucru în Plopeni, au fost identificate expuse spre comercializare produse din carne cu termenul de valabilitate depășit, sau fără termen de valabilitate. Produsele au fost scoase de la vânzare și distruse de reprezentantul C.J.P.C. Prahova. Administratorul societății a fost sancționat contravențional.