Atenţie, şoferi! Dosar penal pentru că a luat oameni la ocazie

Redactia -

Dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau a oricărei alte activități pentru care legea cere autorizație

 

În ziua de 28.03.2013, o patrulă din cadrul Postului de Poliție Baba Ana, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.J. 102 D, în direcția Mizil.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat domiciliat în comuna Boldești Grădiștea, care transporta cu autoturismul trei persoane din aceeași localitate.

Din verificări a rezultat faptul că unul dintre pasageri închiriase contra cost autoturismul respectiv pentru a fi transportat la Ploiești, iar ceilalți doi pasageri au fost luați ,,la ocazie” de către conducătorul auto, urmând să plătească contravaloarea cursei la Mizil.

Conducătorul auto a declarat că transporta cele trei persoane până în orașul Mizil, respectiv Ploiești, pentru a-și rotunji veniturile.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,exercitarea fără drept a unei profesii sau a oricărei alte activități pentru care legea cere autorizație”.