Athletico Râfov a câștigat campionatul amical de minifotbal Prahova, în al doilea an de la înființare

Daniel Dimache -

Athletico Râfov a câștigat campionatul amical de minifotbal Prahova, în al doilea an de la înființare

 

Athletico Râfov, o echipă relativ nou înființată, în anul 2019, a câștigat Campionatul amical de minifotbal Prahova 2021, ”după o serie de meciuri bune din partea băieților care au dat dovada de multă ambiție, determinare și au muncit în teren de la începutul până la sfârșitul fiecărui meci”, anunță reprezentanții echipei.

Victoria a fost salutată și de primarul comunei Râfov, Paul Costin Cazanciuc, susținător al echipei și inițiatorul în calitate de edil a unei serii de proiecte de realizare a unor terenuri de minifotbal moderne, cu gazon artificial și nocturnă, în sate ale comunei.

”Athletico Râfov este o echipă de minifotbal, cu un grup de jucători tineri, talentați și dornici sa câștige cât mai multe meciuri .
Mentalitatea este forța noastră și nu trebuie să ne subevaluați !” – se prezintă cei de la Athletico.

 

Odată cu performanțele, echipa își caută și sponsori care să o susțină în demersurile viitoare:

📣Asociația Sportivă „Athletico Râfov” caută sponsor!💛💚
Suntem o echipa de minifotbal, formată din jucători tineri, ambițioși, motivați și determinați pentru a face performanță!
Acest grup ar avea nevoie de un sponsor pentru a face echipa mai puternică și a face posibilă menținerea echipei în liga A Prahova din cadrul evenimentului recreativ sportiv.
Noi, Athletico Râfov așteptăm cât mai multe persoane interesate să se alăture acestui proiect și a le oferi acestor tineri șansa să evolueze într-o competiție. Dacă iubiți fotbalul, sunteți pasionat și doriți sa va promovați afacerea prin ajutorul nostru vă așteptăm cu mare drag, orice sprijin este binevenit pentru această echipă.
📣Firmele vor beneficia de deducerea lor din impozit.
❗Noi vă putem oferi în schimbul sponsorizării: publicitate pe tricouri, postări publicitare pe Facebook, bannere pe site-ul echipei.
Athletico Râfov „Brazilienii” 💛💚