Atmosfera excelentă din tabăra Petrolului ’52 este dovedită și de fotoshootingul de joi! Glume inspirate și ipostaze originale ale „lupilor” în fața obiectivului Maestrului Răzvan Păsărică, premiant al APS

Dragos Trestioreanu -

Atmosfera excelentă din tabăra Petrolului ’52 este dovedită și de fotoshootingul de joi! Glume inspirate și ipostaze originale ale „lupilor” în fața obiectivului Maestrului Răzvan Păsărică, premiant al APS

Cu numai o zi înaintea meciului cu echipa timișoreană Ripensia, de-al cărui rezultat final depindea preluarea titulaturii de lideri ai campionatului la zi al Ligii a II-a de fotbal, fotbaliștii de la ACS Petrolul ’52 Ploiești, staff-ul tehnic și cel medical al acestora au fost invitați la un fotoshooting, în fața obiectivului unui maestru al pozelor din domeniul întrecerilor sportive, premiatul de către Asociația Presei Sportive, Răzvan Păsărică. Inițiativa a fost senzațională, deoarece astfel s-a ieșit din tensiunea partidei de a doua zi, presiunea s-a mai îndepărtat, iar așa ceva a fost, până la urmă, de bun augur, ‘lupii” asigurându-și, după cum se știe deja, încă din prima repriză, victoria, prin golurile lui Armando Vajushi și Mario Bratu. Implicit, a rezultat și așezarea în fotoliul de lider, până – cel puțin – la meciul de sâmbătă, 25 septembrie, ora 13.00, de la Dej, contra nou-promovatei Unirea.

Așa cum s-a remarcat și pe pagina de Facebook oficială a ACS Petrolul ’52, staff-urile tehnic și medical au ales sobrietatea, în vreme ce unii dintre jucători au apelat la… cutiuța cu surprize, de acolo ieșind idei care au condus la instantanee haioase, marșând asupra lor mai ales tinerii din lot, dar chiar și „veteranii” i-au mai urmat. Semn clar că la „galben-albaștri” s-a format o FAMILIE, una care știe să se și distreze, în afara arenei, dar mai știe să fie și serioasă, atunci când se află pe teren. Aș pune astfel pe primul loc poza cu „cocoșii” Alexandru Saim Tudor, cel aflat cu o zi înaintea aniversării a 23 de ani de viață, și Valentin Țicu, căpitanul fiind într-o perioadă de grație a carierei lui de până acum.

Pe al doilea loc din „Top 5”, să zic așa, unul personal, desigur, îl situez pe Albert Olaru, aflat într-o echilibristică pe… nevăzute, una de care nu îl credeam capabil chiar așa! Simpatic foc, „Oli”, ce mai! :Și dacă visează la… promovare și se și roagă pentru ea? Pe trei „vine” Armando Vajushi, cu deschiderea largă a brațelor, semnificând, cred, atât gestul de a-i primi între ele pe petroliștii adevărați, cât și faptul că și-a dorit să-i alăture, pe lângă cei dragi, „imortalizați”pe antebrațe, și pe cei care îl susțin din peluză și tribune!

În sfârșit, ultimii doi, dar nu și cei din urmă, așa cum se zice, sunt cei din afara podiumului, iar mai întâi, fostul golgheter ex-aequo al campionatului actual, Sory Ibrahim Diarra, cel depășit, cu numai o singură reușită, de Cristian Ciobanu, de la FC Buzău, echipă care are bafta de a face scoruri mari cu echipe alcătuite din jucători fie supărați, fie abia ținându-se pe picioare! Malianul se lasă parcă apăsat de un balon pe care, a doua zi, nu a mai reușit să-l bage „în ațe”, dar o va face cu siguranță la Dej! Al cincilea este penultimul semnat, arădeanul Marius Chindriș, care își răsucește mustața castanie, așa cum o făceau… grofii, pe vremuri! Touchée, Kiki!

Desigur, există și o latură serioasă a fotografiilor fotbaliștilor, unele care vor apărea și ele în spațiul public, cât de curând. Sunt poze făcute pe… linia staff-urilor tehnic și medical, cele care, și ele, vor apărea în același spațiu. Până atunci, merg și imaginile pline de amuzament, originale, ale unor băieți inteligenți, care – speră suporterii – să ducă Petrolul ’52 în Liga 1, la anul. Dacă se poate și câștigând trofeul echipei care va termina campionatul pe locul 1! Așa să-i ajute Dumnezeu!

Foto: Facebook Petrolul Official