Au furat maşina ca să se plimbe prin sat.Ce-au păţit e de cascadorii râsului

Redactia -

Au furat maşina ca să se plimbe prin sat.Ce-au păţit e de cascadorii râsului

Polițiștii din oraşul Mizil au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism aflat în folosinţa unui bărbat din localitate. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificați doi bărbați din localitate, bănuiți că ar fi sustras autoturismul.

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 13.10.2014, în jurul orei 21.00, unu din bărbați, care știa că autoturismul nu este asigurat şi că de obicei proprietarul autoturismului lasă cheia de contact a maşinii în interiorul acestuia, i-a propus celui de-al doilea să sustragă autoturismul şi să se plimbe în comuna Baba Ana. După ce cei doi au împins autoturismul în afara gangului unde se afla parcat, cei doi au plecat pe str. Mihai Bravu în direcţia Buzău, bariera Amaru, sat Cireşanu, com. Baba – Ana, unde autoturismul nu a mai pornit, motiv pentru care cei doi l-au abandonat plecând spre oraşul Mizil pe jos.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că cei doi nu posedă permis de conducere pe drumurile publice pentru nicio categorie de vehicule. Autoturismul a fost predat persoanei vătămate. În cauză a fos întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.