Au început lucrările la sala de sport din Azuga

Mihai Ciobanu -

Au început lucrările la sala de sport din Azuga

Recent au debutat lucrările de construire a sălii de sport din oraşul Azuga. Administraţia locală a reuşit să obţină finanţare pentru execuţia acestui proiect prin Compania Naţională de Investiţii, cea care s-a ocupat şi de organizarea şi adjudecarea licitaţiei pentru desemnarea constructorului.
sala 2Construirea acestei săli de sport este posibilă datorită includerii de către administrația locală a acestui proiect în programul care vizează construirea de săli de sport, atât în mediul urban cât şi rural, în scopul garantării accesului la facilităţile moderne de practicare a sporturilor, în conformitate cu normele şi standardele europene. Sala de sport care se va construi în orașul Azuga este o sală de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 180 de locuri pentru spectatori). Administraţia locală a pus la dispoziţie terenul necesar, pe strada Ritivoiu numărul 2B, aflat în vecinătatea fabricii de apă plată.
„Anunţ pe această cale faptul că au început lucrările de construire a sălii de sport din Azuga, după o perioadă destul de lungă în care s-a elaborat proiectul şi s-au obţinut toate avizele necesare. Sperăm ca lucrarea să se execute cât mai rapid posibil iar elevii, tinerii şi toţi iubitorii sportului din oraşul Azuga să se poată bucura de această sală modernă.
Sala de sport a oraşului Azuga va putea fi folosită atât pentru efectuarea orelor de educaţie fizică ale elevilor, cât şi pentru găzduirea de evenimente culturale şi sportive, precum şi de iubitorii sportului din localitate. Sala va fi accesibilă pe toată durata anului, fiind încălzită pe timp de iarnă pentru a asigura un confort termic optim. Oraşul nostru are nevoie şi de astfel de obiective, din domeniile sportului şi ale educaţiei iar deschiderea acestei săli va face, cu siguranţă, ca tot mai mulţi copii să lase calculatoarele de-o parte şi să vină aici să facă sport cu beneficii evidente pentru sănătatea şi dezvoltarea lor”, ne-a declarat primarul Constantin Samson.
La momentul documentării noastre, în teren se exucutau, deja, săpături pentru fundaţia sălii, iar echipele de muncitori lucrau de zor pentru ca sala să fie dată în folosinţă cât mai curând.