AUR a anunţat primul candidat în Prahova: Răzvan Ionuț Tănase pentru Primăria Boldeşti-Scăeni

Daniel Dimache -

AUR a anunţat primul candidat în Prahova: Răzvan Ionuț Tănase pentru Primăria Boldeşti-Scăeni

Cu prilejul unei conferinţe de presă organizate astăzi de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Filiala Prahova, deputatul Adrian-George Axinia a anunțat primul candidat al partidului la o primărie din județul Prahova, la alegerile locale de anul viitor. Este vorba despre Răzvan Ionuț Tănase, candidatul AUR pentru funcția de primar al orașului Boldești Scăeni. Acesta se anunță de pe acum a fi un candidat redutabil, având notorietate și o bogată experiență,  întreaga sa activitate fiind marcată de o serie de reușite în plan administrativ, dar și profesional.  Activitatea sa, precum și viața personală, sunt legate de orașul prahovean unde acesta a fost desemnat să candideze.

Răzvan Tănase (44 de ani) s-a născut în data de 7 martie 1979, la Ploiești și a fost crescut de bunici de la vârsta de 5 ani, la Boldești Scăeni. Actualmente, trăiește în același oraș, fiind căsătorit și tatăl unei fetițe în vârstă de 3 ani.

Este de profesie inginer, absolvent al Universității de Petrol și Gaze, în anul 2002, iar din anul 1998, pe perioada studiilor, a fost președintele Ligii Studenților din Universitatea ploieșteană. Este absolvent de master, iar în perioada 2002-2004 a fost doctorand UPG. În perioada 2004-2008 a lucrat ca inginer în sectorul energetic, iar din anul 2008 este manager al propriei afaceri, desfășurată tot în orașul Boldești Scăeni.

De asemenea, Răzvan Tănase vine cu o bogată experiență în administrația publică locală și centrală. A ocupat funcția de consilier local al orașului Boldești-Scăeni timp de 3 mandate, între anii 2004-2012 și a fost ales deputat pe Colegiul nr. 6 Boldești-Scăeni, în perioada 2012-2016.