Autoturism căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, pe DN1, la Comarnic

Redactia -

Autoturism căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, pe DN1, la Comarnic

Luni, o femeie în vârstă de 56 de ani a suferit răni în urma unui accident pe DN 1, în apropierea localității Comarnic, când mașina în care se afla a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri. Șoferul autoturismului a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu consumase alcool. Polițiștii rutieri desfășoară în continuare investigații pentru a determina toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul, fără să fi fost înregistrate blocaje de trafic în zonă.

„În această dimineață, în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1 km 112+500m, pe raza localității Comarnic, s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 55 ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, din direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă unde a căzut într-o râpă la o diferență de nivel de aproximativ 20 de metri.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 56 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. Fără probleme de trafic. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunţă IPJ Prahova.

Foto: arhiva