Autoturism furat din Mislea, găsit răsturnat. Hoţul, mort de beat, nu avea nici permis

Redactia -

Autoturism furat din Mislea, găsit răsturnat. Hoţul, mort de beat, nu avea nici permis

Duminică, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Băicoi a fost sesizată cu privire la faptul că unui bărbat din comuna Scorțeni, satul Mislea, i-a fost furat autoturismul personal din curtea imobilului.

Patrula s-a deplasat la locul indicat și a constatat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, autoturismul sustras a fost găsit răsturnat și abandonat la circa 500 de metri distanță față de domiciliul apelantului.

Totodată, a fost depistat și un tânăr de 21 de ani din comuna Telega, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere.

Întrucât bărbatul emana halenă alcolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Bănuitul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.