Aviz amatorilor! Prostituate prinse cu clienţii în pat, după descinderi ale poliţiei în mai multe locaţii din Ploieşti

Redactia -

Aviz amatorilor! Prostituate prinse cu clienţii în pat, după descinderi ale poliţiei în mai multe locaţii din Ploieşti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cooperare cu luptătorii S.A.S., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Ploieşti, ambele autorizate de Judecătoria Ploieşti, în scopul destructurării unei grupări infracţionale formată din cinci persoane de sex feminin profilate pe săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism.

Totodată, au fost depistați 3 bărbaţi în timp ce beneficiau de prestaţiile sexuale şi alţii care fuseseră clienţii prostituatelor.

Din cercetările efectuate a rezultat că liderul grupării, o femeie de 34 ani din comuna Bucov, a publicat mai multe anunţuri la rubrica „matrimoniale” în cotidianele de mică publicitate şi site-uri internet, și a recrutat 4 tinere, cărora le-a înlesnit practicarea prostituţiei în două imobile închiriate în municipiul Ploieşti.

În urma probatoriului administrat, aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore și ulterior arestată preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, iar celelalte tinere sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.