AZUGA. S-au reluat lucrările la blocul ANL

Redactia -

AZUGA. S-au reluat lucrările la blocul ANL

Veste bună pentru tinerii şi familiile tinere care aşteaptă să se mute în casă nouă. Recent au fost reluate lucrările de construire a blocului ANL din oraşul Azuga, aflat pe Valea Azugii.
Lucrările de construire a imobilului au început în anul 2010 şi, din lipsă de fonduri, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a blocat, un an mai târziu, proiectul. După demersurile făcute de către autorităţile locale, conducerea ANL a hotărât reluarea lucrărilor la acest imobil care este aproape gata. Blocul are parter, trei etaje şi mansardă şi are un număr de 20 de garsoniere.
Oficialii ANL au dat asigurări că lucrările se vor finaliza în luna decembrie a acestui an. În ceea ce priveşte contribuţia autorităţilor locale, acestea se vor ocupa de racordarea la reţelele de utilităţi a noului bloc.
Primăria Azuga anunţă, pe această cale, pe toţi cei interesaţi, că toţi cei care au depus cereri în vederea acordării unei locuinţe ANL vor fi înştiinţaţi cu privire la data la care se va face analiza dosarelor şi repartizarea locuinţelor, de asemenea şi în eventualitatea în care este nevoie de actualizare anumitor documente de la dosar.