Băicoi: Arestat de Sărbători când încerca, beat, să-şi molesteze mama

Daniel Dimache -

Băicoi: Arestat de Sărbători când încerca, beat, să-şi molesteze mama

Luni, 30 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, polițiștii din Băicoi au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că fiul acesteia se află la ușa apartamentului și se manifestă agresiv cu intenția de a pătrunde în locuință, informează IJP Prahova.
Speriat de sesizarea organelor de poliție, bărbatul agresiv a plecat din zonă, conducând pe drumul public un autoturism, deși avea acest drept suspendat.

La scurt timp, polițiștii l-au depistat pe acesta pe raza orașului Băicoi și l-au condus la sediul poliției, unde, întrucât emana halenă alcoolică, s-a încercat testarea cu aparatul etilotest cât și conducerea la o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge, însă bărbatul a refuzat ambele proceduri, fiind întocmit în acest sens un dosar penal pentru refuz de recoltare și conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

În continuare, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani este cercetat într-un dosar penal pentru distrugere, amenințare și furt între rude, ca urmare a faptului că, în data de 10 decembrie a.c., ar fi amenințat-o pe mama sa și ar fi distrus mai multe bunuri din locuința acesteia, și totodată ar fi sustras anumite bunuri pe care ulterior, le-a amanetat. În urma evenimentului, a rezultat un risc iminent la adresa femeii, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție.

Ca urmare a faptelor săvârșite, cât și pentru încălcarea ordinului de protecție, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Fototgrafie cu caracter ilustrativ