Gazeta de Prahova

Băicoi. Se asfaltează străzile din zona blocuri Lilieşti

Administrație

Redactia

O zonă oarecum rămasă în urmă în ceea ce priveşte investiţiile din oraşul Băicoi a fost revigorată anul acesta. Vorbim despre cartierul de blocuri din Lilileşti – Băicoi, acolo unde, în ultima perioadă de timp, s-au realizat o serie de lucrări foarte importante pentru cei care locuiesc aici. Vorbim despre modernizarea reţelelor de apă şi canalizare şi, mai nou, despre asfaltarea străzilor.

Marius Constantin, primarul oraşului: „Mulțumesc din suflet locuitorilor orașului Baicoi pentru șansa data de a arata ca pot conduce acest oraș. Îmi doresc sa demonstrez ca se poate sa avem o administrație locala care sa lucreze in folosul cetățeanului și nu cum se făcea înainte doar in interesul personal al celor ce aveau puterea de decizie. Am arătat ca modernizarea orașului nu se face doar in campaniile electorale, de aceea mențin un ritm alert in a recupera timpul pierdut de a dezvolta infrastructura orașului. In zona blocuri Liliesti am schimbat rețeaua de canalizare,am schimbat conducta de apa potabilă,iar de azi asfaltam străzile principale intr o zona unde in ultimii 20 de ani nu s a făcut nimic. Toate aceste lucruri se întâmpla in doar 5 luni de la alegerea mea in funcția de Primar al orașului. Mai sunt multe de făcut, dar cu răbdare și respect, împreuna cu dumneavoastră vom face un oraș in care sa ne fie drag sa locuim. Va mulțumesc!”

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline