Bani de bani, în 4 ani, pentru reparații de drumuri în Ploiești

Daniel Dimache -

Bani de bani, în 4 ani, pentru reparații de drumuri în Ploiești

Primarul Municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, a semnat astăzi acordurile cadru pentru reparaţii curente drumuri în municipiul Ploieşti cu S.C. Coni S.R.L. și Asocierea S.C. Drum Concept S.R.L. (lider al Asocierii) – S.C. Alpenside S.R.L. (Asociat) – S.C.Terra Gaz Construct (Asociat) reprezentată prin S.C. Drum Concept.

 

Durata Acordurilor – Cadru este de 4 ani iar lucrările se vor desfășura pe două loturi astfel:

  1. Acordul Cadru privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești” cu S.C. CONI S.R.L. – pentru Lot.1 – zona identificată pe harta municipiului Ploiești (rețeaua stradală, lucrări de artă, parcări cuprinse în partea vestică a axei de delimitare a loturilor, respectiv Bulevardul Republicii – Bulevardul Independenței – Bulevardul București, fără axa de delimitare).

În baza acestui Acord Cadru a fost încheiat Contractul Subsecvent de lucrări privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești ”în valoare de 3.000.000,00 lei cu TVA .                            

 

  1. Acordul Cadru privind ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești” cu Asocierea S.C. Drum Concept S.R.L. (lider al Asocierii) – S.C. Alpenside S.R.L. (Asociat) – S.C. Terra Gaz Construct (Asociat) reprezentată prin S.C. Drum Concept. pentru Lot. 2  – zona identificată pe harta municipiului Ploiești (rețeaua stradală, lucrări de artă, parcări cuprinse în partea estică a axei de delimitare a loturilor, respectiv Bulevardul Republicii – Bulevardul Independenței – Bulevardul București, inclusiv axa de delimitare).                      

În baza acestui Acord Cadru a fost încheiat Contractul Subsecvent de lucrări privind  ,,Lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări din Municipiul Ploiești”  în valoare de 3.400.000,00 lei cu TVA .          

Valoarea totală a acestor acorduri, pe durata celor 4 ani  este de 29.204.254,53 cu TVA.