Bani din timp pentru SC FC Petrolul. Se vor adăuga și cei din Cupa României, cu FC Vaslui, la încasările din acest an

Redactia -

Bani din timp pentru SC FC Petrolul. Se vor adăuga și cei din Cupa României, cu FC Vaslui, la încasările din acest an

Deși mai sunt meciuri de disputat din turul ediției de campionat 2013-2014 a Ligii I de fotbal, conducătorii de la SC FC Petrolul Ploiești vor demara de luni, 2 decembrie, ora 12.00, campania de reînnoire a abonamentelor din arena Ilie Oană (foto jos; www.gsp.ro), anunțând cu acest prilej prețurile și facilitățile oferite suporterilor „lupilor”. Totodată, s-au făcut public și prețurile biletelor ce vor fi puse în vânzare pentru partida de miercuri, 4 decembrie, de pe același stadion, din sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana, împotriva echipei FC Vaslui, întâlnire care va debuta la ora 19.00 și va fi preluată în direct de televiziunea sport.ro. Disputa este foarte importantă, fiind vorba de un examen dificil pe care jucătorii lui Cosmin Contra vor să-l ia cu brio, în drumul lor spre o nouă finală, a doua consecutiv, a competiției KO, Asta din dorința de a păstra trofeul la Ploiești.

Revenind la abonamentele pentru returul Ligii I, iată care sunt prețurile la care fanii le pot procura: peluze – 75 de lei; tribuna a II-a – 165 de lei; tribuna I – 230 de lei; tribuna 0 – 400 de lei; loc în lojă – 2.000 de lei. A fost precizat și că abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către SC  FC Petrolul Ploieşti, în primul eșalon și în Cupa României-Timișoreana, cât şi la jocurile amicale care se vor desfăşura acasă, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%, la peluza a II-a, urmând a fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student sau elev, ştampilat şi vizat la zi, iar abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, de la tribuna ilie-oana4a II-a, copiii sub 12 ani având parte de gratuitate dacă sunt însoţiţi de un părinte deţinător de abonament emis pentru acel sector.

La meciul cu FC  Vaslui, prețurile tichetelor – ce s-au pus în vânzare de astăzi, 27 noiembrie – vor fi următoarele: peluze – 12 lei; tribuna a II-a – 25 de lei; tribuna I – 35 lei; tribuna 0 – 60 de lei; loc în lojă – 250 de lei.

Atât abonamentele pentru retur, cât și biletele pentru partida cu moldovenii se pot achiziționa de la casele de ticketing (foto sus; www.prosport.ro) amplasate în spatele peluzei I, a galeriei, de pe strada Alexandru Vlahuță. Dacă cele dintâi pot fi cumpărate exclusiv de la casele special amenajate, posesorii de abonamente din tur având la dispoziție o primă săptămână pentru a opta pentru același loc din stadion, tichetele se pot procura și din rețeaua Eventim, dând click pe următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/abonament-sezon-2013-2014-ploiesti-stadionul-ilie-oana-320971/event.html.