Bănuit pentru 7 furturi din locuințe, recidivist, interceptat în trafic de polițiștii din Vălenii de Munte

Redactia -

Bănuit pentru 7 furturi din locuințe, recidivist, interceptat în trafic de polițiștii din Vălenii de Munte

Polițiștii de investigații criminale din Vălenii de Munte au efectuat cercetări într-un dosar penal (șapte cauze reunite) privind săvârșirea mai multor furturi din locuințe și din  societăți comerciale.

S-a reținut faptul că persoana bănuită, un bărbat de 41 de ani din orașul Breaza, în perioada  5 octombrie 2017 – 16 ianuarie 2018, ar fi pătruns în mai multe locuințe și societăți comerciale din Vălenii de Munte, Găești și Brașov, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii, articole vestimentare si diverse alte bunuri, în valoare totală de 35.000 de lei.

Marţi, în jurul prânzului, suspectul ar fi încercat să pătrundă prin efracție într-o locuință din Brașov, fără a reuși însă. La scurt timp, polițiștii din Vălenii de Munte, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P Prahova, precum și din cadrul polițiilor din Câmpina și Breaza, au reușit depistarea și interceptarea acestuia în trafic, pe raza localității Comarnic. În autoturismul suspectului au fost descoperite mai multe obiecte utilizate de acesta în activitatea infracțională.

Ulterior, la aceeași dată, la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziție, în urma căreia au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Bănuitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.