Update. Bărbat de 77 de ani din Bucov, săltat de poliţie după ce a fost văzut sărutând o fată de 12 ani, în centrul Ploieştiului

Redactia -

Update. Bărbat de 77 de ani din Bucov, săltat de poliţie după ce a fost văzut sărutând o fată de 12 ani, în centrul Ploieştiului

Update: În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 77 de ani din comuna Bucov a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Toma Caragiu din municipiul Ploiești un bărbat în vârstă sărută o minoră.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana banuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

Totodată, în urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate a fost identificată și depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploiești.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.