Bărbat depistat de două ori în aceeași zi, fără permis de conducere

Daniel Dimache -

Bărbat depistat de două ori în aceeași zi, fără permis de conducere

 

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 10.40, polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au observat un autoturism care circula pe DC 47, către satul Lopatnița, iar la vederea polițiștilor a oprit pe partea dreaptă a drumului, a încercat să întoarcă, dar nu a reușit din cauza drumului îngust, după care a mers cu spatele circa 10 metri și a oprit autoturismul la semnalele sonore ale autospecialei de poliție.

La solicitarea polițiștilor conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale dar și documentele autoturismului condus, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Surani.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeași zi, în jurul orei 21.10, tânărul a fost depistat de către polițiști, în același sat, conducând același autoturism, menționând faptul că a vrut să mute mașina mai aproape de locuința prietenei sale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)