Bărbat din Berceni, reţinut de poliţie după ce a ameninţat mai multe persoane

Redactia -

Bărbat din Berceni, reţinut de poliţie după ce a ameninţat mai multe persoane

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Berceni bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din verificări a reieșit faptul că, la data de 12 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați  de către două persoane din comuna Beceni despre faptul că, în timp ce se aflau în incinta unei unități comerciale, la un moment dat un bărbat cunoscut acestora le-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență.

Tot din verificări a reieșit faptul că, bărbatul în cauză ar mai fi amenințat cu acte de violență și alte două persoane, la o dată ulterioară, tot în incinta unei unități comerciale.

Astfel, în baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.