Bărbat din Ceptura, arestat preventiv pentru distrugere și uciderea animalelor cu intenție, fără drept

Redactia -

Bărbat din Ceptura, arestat preventiv pentru distrugere și uciderea animalelor cu intenție, fără drept

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Din cercetări a reieșit că, în cursul zilei de ieri, 22 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Colceag despre faptul că ar fi găsit anvelopele autoturismului personal, distruse.

Tot ieri, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați de către un alt bărbat din comuna Ceptura, despre faptul că un exemplar bovin, care îi aparține, ce se afla pe izlazul comunei, ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit.
În urma leziunii suferite, animalul în cauză a fost declarat decedat.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptelor ca fiind un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Ceptura.

Din verificări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar mai fi săvârșit o faptă de distrugere, în luna martie a.c..

În baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, iar pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere în formă continuată și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.