Bărbat din Mizil luat pe sus de poliţişti după ce a ameninţat că dă foc la casă

Redactia -

Bărbat din Mizil luat pe sus de poliţişti după ce a ameninţat că dă foc la casă

La data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au reținut un bărbat de 40 de ani bănuit violență în familie și tentativă la distrugere prin incendiere.

În fapt, în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., bărbatul în cauză în urma unui conflict în familie, la un moment dat ar fi agresat-o pe fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

Astfel, după emiterea ordinului de protecție, bărbatul a fost condus la domiciliul său din orașul Mizil pentru a-și lua bunurile personale, pentru ca ulterior să părăsească temporar imobilul.

În momentul sosirii bărbatului la domiciliu, acesta a devenit violent și a amenințat că va da foc la casă întrucât el este proprietar.

În cauză, polițiștii l-au imobilizat, încătușat și condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

În urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tentativă la distrugere prin incendiere.