Bărbat, găsit mort în stradă, după un conflict cu vecinul

Daniel Dimache -

Bărbat, găsit mort în stradă, după un conflict cu vecinul

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din sat Băltița, comuna Mănești, se află un bărbat căzut, în stare de inconștiență.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că între bărbatul în cauză și un vecin de-al său ar fi avut loc un conflict. Ulterior, cei doi bărbați au plecat către locuințele lor, moment în care, bărbatul în vârstă de 40 de ani, ajuns în dreptul imobilului său, ar fi căzut la pământ.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului, însă fără rezultat, la scurt timp fiind constatat decesul acestuia.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia de către un medic legist, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.