Bărbat reţinut pentru coruperea sexuală a minorilor. Ce a putut să le facă unor fete din Câmpina

Redactia -

Bărbat reţinut pentru coruperea sexuală a minorilor. Ce a putut să le facă unor fete din Câmpina

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de către un bărbat din municipiul București cu privire la faptul că în cursul zilei de 9 septembrie a.c., un bărbat ar fi abordat mai multe minore prin intermediul unei rețele de socializare și le-ar fi propus să se întâlnească.

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani s-ar fi întâlnit cu minorele într-un parc din municipiul Câmpina, iar pe una dintre acestea ar fi atins-o în zona pieptului și ar fi îmbrățișat-o.

Totodată, la aceeași dată, 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi purtat discuții cu o altă minoră, căreia i-ar fi trimis o fotografie cu caracter sexual.

În urma probatoriului administrat bărbatul din municipiul Câmpina a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 septembrie a.c., față de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina sub atenta supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor.