Bărbat reținut pentru înșelăciune

Daniel Dimache -

Bărbat reținut pentru înșelăciune

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii orașului Comarnic au reținut un bărbat de 54 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelaciune.

În fapt, persoana bănuită de comiterea faptei, ar fi indus în eroare un bărbat din Comarnic, solicitându-i suma de 1.200 de lei, care reprezenta contravaloarea unei cantități de combustibil pe care urma să o primească de la persoana respectivă.

Publicitate

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani care locuiește fără forme legale pe raza orașului Bușteni, recunoscând fapta comisă. Totodată, din verificări s-a constatat faptul că acesta ar fi comis mai multe fapte similare, prin același mod de operare, atât pe raza județului Prahova, cât și în țară.

Totodată, în urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)