Bărbat săltat de poliţie după ce i-a smuls de la gât unei femei lănţişorul de aur pe care chiar el i-l dăruise

Redactia -

Bărbat săltat de poliţie după ce i-a smuls de la gât unei femei lănţişorul de aur pe care chiar el i-l dăruise

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești, au fost sesizați de către o femeie din comuna Filipeștii de Pădure, despre faptul că fostul concubin i-ar fi smuls lănțișorul de la gât.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că în timp ce se aflau în incinta unei unități de pariuri sportive din comuna Florești, unde femeia de 37 de ani este angajată, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia, bărbatul de 40 de ani i-ar fi solicitat femeii să îi restituite lănțișorul din aur primit cadou de la acesta, pe care îl purta, iar în urma refuzului apelantei, acesta i l-ar fi smuls de la gât.

Ulterior, bărbatul a părăsi zona comiterii faptei, fiind depistat la scurt timp și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, astfel fiind emis un ordin provizoriu de protecție prin care bărbatul este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeie, de copilul acesteia, față de imobilul în care cei doi locuiesc, de locul de muncă al victimei, cât și de unitatea de învățământ a copilului. 

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.