Bărbați reținuți pentru violență în familie și alte infracțiuni, în Puchenii Mari şi Urlaţi

Redactia -

Bărbați reținuți pentru violență în familie și alte infracțiuni, în Puchenii Mari şi Urlaţi

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Puchenii Mari au fost sesizați de către o femeie despre faptul că are un conflict cu concubinul său, la domiciliul acestuia din comună, fiind agresată de către acesta.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din primele verificări a reieșit faptul că între apelantă, în vârstă de 39 de ani și concubinul acesteia, în vârstă de 45 de ani, a izbucnit un conflict, pe fondul consumului de băuturi alcoolice de către bărbat, în urma căruia ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței pe apelantă, și ar fi amenințat-o.

Publicitate

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin provizoriu de protecție pentru 5 zile.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

***

La data de 3 noiembrie în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că în timp ce se afla în orașul Urlați ar fi fost agresată de către concubinul său, fiindu-i distrus autoturismul și sustrase două telefoane mobile de către acesta.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări, reieșind faptul că între apelanta în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploiești și concubinul acesteia, în vârstă de 35 de ani, tot din municipiu a izbucnit un conflict pe fondul geloziei, acesta agresând-o cu pumnii și picioarele.

Ulterior, atât persoana vătămată cât și bărbatul au ieșit din locuință, bărbatul continuând să o agreseze, și totodată, provocând mai multe distrugeri autoturismului persoanei vătămate cu o piatră.

De asemenea, bărbatul i-ar fi sustras femeii două telefoane mobile pe care aceasta le avea asupra sa.

În urma incidentului, bărbatul a plecat din zona comiterii faptelor, nemaifiind găsit în oraș.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, astfel fiind emis un ordin provizoriu de protecție, femeia fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, bărbatul a fost identificat și depistat în comuna Tinosu, fiindu-i adus la cunoștință ordinul de protecție emis împotriva sa și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violență în familie, furt între rude.