Bătaie în troleibuz

Daniel Dimache -

Bătaie în troleibuz

Joi, 30 ianuarie 2020, în jurul orelor 14:40, o patrulă a Poliției Locale Ploiești s-a autosesizat cu privire la faptul că în stația T.C.E. 13 Decembrie, din troleibuzul care circula pe traseul 44 au coborât îmbrâncindu-se și lovindu-se două persoane de sex masculin.

Unul dintre cei doi bărbați a părăsit în fugă locația, fiind urmărit și prins de polițiștii locali la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Ana Ipătescu. Individul a fost identificat în persoana numitului C.S.A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Șirna.

Totodată, au fost identificate și persoanele vătămate – numitul M.Ș.A., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Ploiești, precum și prietena acestuia – D.M.A., de 17 ani, cu domiciliul în comuna Adâncata. Cei doi tineri au fost preluați de un echipaj al serviciului de Ambulanță și conduși la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru efectuarea de investigații medicale.

În vederea continuării cercetărilor, polițiștii locali au procedat la predarea agresorului lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție.

(Comunicat de presă Poliţia Locală Ploieşti)

Fotografie cu caracter ilustrativ