Bazinul de înot din Cartierul Vest al Ploieștiului, un pas spre finanțare de la Guvern

Daniel Dimache -

Bazinul de înot din Cartierul Vest al Ploieștiului, un pas spre finanțare de la Guvern

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a fost informat de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții că proiectul municipalității “Bazin de înot, str. Mărășești, nr. 285B, Cartier Vest, municipiul Ploiești, județul Prahovaa fost inclus pe lista sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, aprobată prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 11/04.01.2022.

Includerea proiectului respectiv în lista de sinteză reprezintă o nouă etapă pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv de investiții. Finanțarea acestui bazin de înot se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public și Social derulat de Compania Națională de Investiții.

Publicitate

Reamintim că, anul trecut, un alt proiect al administrației publice ploieștene, care prevede construirea unui bazin de înot în Strada Ghighiului nr. 25C a fost, de asemenea, încadrat în lista de sinteză a subprogramului de profil derulat de Compania Naţională de Investiții.

Cele două centre de natație pe care municipalitatea dorește să le construiască vor fi destinate publicului larg și vor asigura, în cadrul comunității ploieștene, spații moderne și agreabile pentru sport, recreere și sănătate.