Beat şi fără permis, a „împrumutat” o maşină cu care a avariat alte două autoturisme

Redactia -

Beat şi fără permis, a „împrumutat” o maşină cu care a avariat alte două autoturisme

Polițiștii Postului comunal Secăria au fost sesizați în noaptea de 10/11 aprilie a.c., despre sustragerea unui autoturism din fața unei locuințe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autovehiculul sustras în centrul localității, avariat în proporție de 50%, ca urmare a coliziunii cu un zid de susținere al D.J.101S. Totodată, în apropiere, au mai fost găsite alte două autoturisme avariate, în urma cercetărilor rezultând faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este aceeași persoană, care, în încercarea de a sustrage unul dintre aceste două autovehicule, l-ar fi acroșat pe celălalt, care se afla parcat în apropiere, părăsind locul faptei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. În urma testării cu aparatul alcooltest, constatându-se că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și, totodată, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia cu propunere de arestare preventivă. Valoarea pagubelor produse se ridică la cca. 12.000 lei.