Gazeta de Prahova

Beat şi fără permis de conducere, a acroşat un biciclist

Știri

Daniel Dimache

Duminică, în jurul orei 14.00, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, în localitatea Filipeștii de Târg. Biciclistul a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat. 

A fost identificat și conducătorul auto implicat, care a părăsit locul producerii accidentului. Acesta, în persoana unui bărbat din aceeași localitate, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la scurt timp și adus la poliție pentru audieri.

În urma verificărilor, s-au stabilit atâta faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar și faptul că se afla sub influența alcoolului (1,37 mg/l în etilotest).
Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată unității de parchet cu propunere de de sesizare a instanței de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline