Gazeta de Prahova

Bile din beton pentru a bloca accesul autoturismelor pe trotuare

Administrație

Redactia

A început operaţiunea de montare de bolarzi sub formă de bile din beton în zona centrală a municipiului Ploieşti. Anunţul a fost făcut de către viceprimarul Cristian Ganea, pe pagina sa de Facebook. Montarea acestora are drept scop împiedicarea parcării neregulamentare pe trotuare şi pe spaţiile verzi. 

„Montarea bolarzilor din beton are loc în zonele centrale și cele cu trafic intens, din orașul nostru, pentru limitarea accesului autoturismelor și protejarea spațiilor verzi”, afirmă viceprimarul Ganea. 

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline