Blejoiul a luat primul contact cu doi dintre disponibilizații Petrolului. Puchea și Vintilă ar putea reveni în L3, din… vară!

Dragos Trestioreanu -

Blejoiul a luat primul contact cu doi dintre disponibilizații Petrolului. Puchea și Vintilă ar putea reveni în L3, din… vară!

Odată făcută public, vineri, 5 ianuarie 2018, lista cu disponibilizații Petrolului pentru returul ediției 2017-2018 a campionatului Seriei a III-a din Liga a III-a, conducerea campioanei de toamnă a eșalonului de elită județean, CS Blejoi, a percutat pe loc și a luat primul contact cu fotbaliștii Alexandru Puchea și Adrian Vintilă. După discuții de principiu avute cu team managerul Paul Mâinea, Puchea și Vintilă nu au refuzat oferta liderului Ligii A Prahova, dar a rămas că se vor mai gândi zilele următoare și, apoi, vor da un răspuns final.

„Am fost interesați, dintre cei la care Petrolul a renunțat, de Puchea și Vintilă, pe care i-am și contactat după ce a devenit oficială decizia conducerii clubului găzarilor” – a declarat, pentru www.gazetaph.ro, conducătorul de la Blejoi, adăugând că „cei doi jucători știu care sunt condițiile pe care le oferim, știu și ce plafon salarial avem, noi îi dorim, rămâne să ne anunțe dacă acceptă sau nu oferta noastră”.

Același oficial prahovean a mai declarat că, în eventualitatea, în care Alexandru Puchea și Adrian Vintilă vor fi de acord să semneze cu Blejoiul, ar fi un câștig mare pentru echipă, mai ales în perspectiva barajului din vară, de promovare în Liga a III-a, cel care, odată adjudecat, le-ar permite fotbaliștilo0r să revină în acest eșalon. „Nu-i mai puțin adevărat că, dacă vom primi OK-ul de la Puchea și Vintilă, atunci va trebui și noi să reunțăm la doi jucători, acesta fiind fotbalul, și cu măsuri pe care, în alte condiții, poate că nu ai vrea să le iei”!

Foto: www.digisport.ro și www.fcpetrolul.ro