Blocurile ANL din comuna Păulești au fost recepționate și locuințele vor fi preluate în curând de beneficiari

Daniel Dimache -

Blocurile ANL din comuna Păulești au fost recepționate și locuințele vor fi preluate în curând de beneficiari

 

În data de 22.02.2022, au fost recepţionate blocurile ANL din comuna Păuleşti, a anunţat primarul Sandu Tudor. Cele 22 de apartamente sunt gata să îi primească în perioada următoare pe tinerii care au depus o cerere pentru a li se repartiza o unitate locativă ANl şi care au îndeplinit criteriilor stabilite de lege.

sandu_tudor_1
Cele două blocuri ANL, construite pe strada Toma T. Socolescu, au 22 spații locative: 4 garsoniere, 8 apartamente cu două camere și 10 apartamente cu trei camere.
Blocurile sunt dotate cu centrală termică pentru întreaga clădire şi panouri solare pentru apa calda. Apartamentele au fiecare contorizare proprie. Locuințele sunt realizate cu finisaje de înaltă calitate, cu un design modern.
La etajele superioare, apartamentele sunt realizate pe câte două niveluri, așa-numitele duplexuri.
Blocurile vor beneficia şi de locuri de parcare, iar în imediata apropiere, unde de altfel se află mai multe loturi de case se va construi şi un parc.
Edilul Sandu Tudor are în plan ridicarea a încă două blocuri similare prin ANL. În ultimii ani, la nivelul localităţii, peste 240 de terenuri au fost oferite tinerilor pentru construirea de case.