Bogdan Apostu: „Balint nu a semnat și nici nu va semna vreun contract, acum, cu Petrolul!”

Dragos Trestioreanu -

Bogdan Apostu: „Balint nu a semnat și nici nu va semna vreun contract, acum, cu Petrolul!”

În urma postării pe www.telekomsport.ro a informației potrivit căreia în locul lui Leo Grozavu pe banca tehnică a divizionarei secunde FC Petrolul Ploiești va fi instalat Balint Laszlo, antrenorul principal al liderului Sportul Snagov, informație neconfirmată oficial de siteul clubului găzarilor, l-am contactat pe agentul tehnicianului, fostul petrolist din ediția 2011-2012, Bogdan Apostu. În calitate de reprezentant oficial al lui Balint, Apostu a negat autenticitatea știrii de pe siteul postului de televiziune bucureștean.

Bogdan Apostu este unul dintre agenții FIFA autohtoni cu cei mai mulți fotbaliști reprezentați, dar este și cel al antrenorului revelației turului campionatului Ligii a II-a, Sportul Snagov, Balint Laszlo. Însă, este bine cunoscut și pentru transparența sa. Iată ce-a spus Apostu, în excl

usivitate, pentru www.gazetaph.ro: „Balint este antrenorul liderului ligii secunde, nu a semnat cu Petrolul Ploiesti, nu știu de unde a apărut această știre. În momentul în care va exista ceva concret, fiți convins că veți afla! Însă, nu este cazul acum. Gyuszi (n.r. – Balint) a mai avut două oferte importante, în ultimele săptămâni, dar le-a refuzat pe amândouă. Evident că nu va putea face asta la nesfârșit, totuși, pentru moment, Petrolul nu este o variantă pentru el. A fost în vară! Iar dacă nu știu eu, atunci vă asigur că nu există nicio negociere cu Petrolul, în acest moment! Sunt singurul care poate negocia vizavi de contractul lui Gyuszi. Deci, și cel mai în măsură să vă infirm veridicitatea acelei știri”! Drept urmare, la „loc comanda”! Fals, Petrolul nu a pus încă un alt antrenor!

Foto: www.sportarad.ro