Bogdan Toader a semnat Pactul pentru bunăstarea românilor

Daniel Dimache -

Bogdan Toader a semnat Pactul pentru bunăstarea românilor

Bogdan Toader, unul dintre politicienii din noua generaţie care au confirmat în politica şi, mai ales, în administraţia publică locală, preşedinte al PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean Prahova, a semnat Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor, lansat de social-democraţi. Pactul prevede susţinerea a cinci măsuri ferme:

  1. Creşterea pensiilor
  2. Creşterea salariilor
  3. Susţinerea micilor companii
  4. Dezvoltarea activităţilor independente
  5. Sprijinirea tinerilor antreprenori

Iată ce a declarat Bogdan Toader:

„Pentru garanția continuării creșterii nivelului de trai al tuturor cetățenilor în perioada următoare, astăzi, am semnat Pactul pentru bunăstarea românilor!

Nu uit și nu-mi place deloc să îmi amintesc istoricul și practica guvernelor de dreapta de tăia veniturile românilor, dar având în vedere ultimele declarații ale liderilor politici care anunță, fără pic de rușine, că nu se vor abține de la a impune măsuri de austeritate (adică de regres social !!), voi susține Pactul Național pentru bunăstarea românilor!

Românii trebuie să primească o minima asigurare scrisă din partea clasei politice că nu li se vor taia pensiile și salariile, așa cum s-a întâmplat în guvernarea 2010-2012!

Nu avem voie să uităm! De aceea, vă invit și pe dumneavoastră să semnați acest pact concret, patriotic și non-ideologic! Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai sigur, vom putea să impunem partidelor să își asume responsabilitatea pentru cetățenii României, un angajament scris ca nu vor tăia, din nou, de la oameni!

http://www.pactul.ro