Bogdan Toader, ales din nou preşedinte al PSD Prahova

Daniel Dimache -

Bogdan Toader, ales din nou preşedinte al PSD Prahova

Astăzi a avut loc Conferința Județeană Extraordinară a filialei Prahova a Partidului Social Democrat, organizată pentru alegerea noii structuri de conducere. A fost ales în funcţia de preşedinte al filialei Bogdan Toader, cel care a deținut această funcție și până acum.

Din echipa de conducere a PSD Prahova mai fac parte, în urma alegerilor de joi, 23 ianuarie, Cornel Nanu, primarul comunei Cornu – președinte executiv, deputatul Rodica Paraschiv – secretar executiv precum şi mai mulţi vicepreședinți, printre care Radu Oprea, Cristian Ganea, Laura Moagher-Fulgeanu, Mircea Cosma, Florin Constantin, Andrei Nicolae, Rareș Enescu şi alţii.

Pe de altă parte, în cadrul conferinței s-a anunțat că organizația Prahova a PSD va participa cu 48 de delegați la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, for în cadrul căruia se va alege conducerea centrală a partidului.

Au fost prezenţi, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Prahova, mai mulţi reprezentanţi ai conducerii centrale a partidului, printre care Paul Stănescu şi Titus Corlăţean, dar şi prim-vicepreşedintele Partidului Forţa Naţională, Graţiela Gavrilescu, care a venit cu un mesaj de sprijin pentru PSD şi Bogdan Toader.

La conferinţa de presă care a urmat alegerilor, atenţia mass media a fost îndreptată spre viitoarele candidaturi la alegerile locale. Deşi deocamdată nu au fost stabilite candidaturile, Bogdan Toader a afirmat că intenţionează să candideze pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova şi că nu are de gând să candideze pentru poziţia de primar al Ploieştiului. La această funcţie, favorit să fie desemnat candidat din partea PSD este Cristian Ganea, actualmente viceprimar şi reales astăzi preşedinte PSD Ploieşti, dar ar mai fi şi alte posibilităţi, a menţionat Toader, indicând doi dintre membrii conducerii judeţene, aflaţi alături la conferinţa de presă: Radu Oprea şi Rodica Paraschiv.