Bogdan Toader anunţă trecerea la PSD a primarului comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu

Daniel Dimache -

Bogdan Toader anunţă trecerea la PSD a primarului comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunţat trecerea la Partidul Social Democrat a primarului comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, cel care câştigase mandatul de edil din partea Partidului Naţional Liberal. Practic, cele două mari partide au făcut un schimb de primari, în Prahova, mai mulţi dintre aceştia trecând de la un partid la celălalt, din diverse motive. Bogdan Toader a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj:

„Echipa PSD Prahova devine mai puternică!

Mă bucur că încă unul dintre oamenii competenți ai administrației locale prahovene, domnul Valeriu Lupu, primarul comunei Bărcănești, s-a alăturat echipei PSD Prahova! Este încă o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat formează echipe de încredere, apropiate de oameni și care lucrează în folosul comunităților locale!

Sunt sigur că, împreună, vom continua să modernizăm comuna Bărcănești, să dezvoltăm fiecare sat component al acesteia, așa cum am făcut și până acum, în perioada 2012-2020, când domnul Valeriu Lupu s-a aflat la conducerea administrației locale, ca viceprimar și, ulterior, ca primar.

Experiența sa administrativă este un punct forte pentru viitoarele proiecte destinate dezvoltării localității, pentru că doar un primar capabil și devotat poate să asigure bunăstare și siguranță comunității locale!

Bun venit în rândul social-democraților prahoveni, domnule Valeriu Lupu!”