Bogdan Toader cere demisiile conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă

Daniel Dimache -

Bogdan Toader cere demisiile conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova cere măsuri radicale în privinţa administrării Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unitate spitalicească unde în urma recentului control inopinat al ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, s-au găsit serioase disfuncţionalităţi. Iată comunicatul preşedintelui CJ Prahova, Bogdan Toader:

„Am cerut demisiile de onoare membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

Spitalul Județean de Urgență Ploiești este proiectul meu de suflet! De la începutul mandatului am demarat un proces amplu de modernizare a spitalului, finalizând până la momentul de față 4 etaje (Cardiologie, Interne, Neurologie, Ortopedie, Chirurgie I și Chirurgie plastică), am demarat proiectarea unui corp de clădire nou al spitalului P+5 etaje, urmând ca PUZ-ul să fie avizat până la sfârșitul acestei luni. Consiliul Județean a susținut medicii și a sprijinit spitalul în vederea achiziționării de aparatură performantă și cu alocări bugetare uriașe. Unitatea de Primiri Urgențe va fi extinsă prin fonduri europene datorită muncii unei întregi echipe a Consiliului Județean Prahova.

Am făcut și facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți condițiile pentru pacienți și medici, acționăm pentru a oferi locuințe ANL medicilor, muncim, dar cea mai importantă și necesară este schimbarea de atitudine la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Se spune că omul sfințește locul…”