Bogdan Toader cheamă prahovenii să doneze sânge

Daniel Dimache -

Bogdan Toader cheamă prahovenii să doneze sânge

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a donat sânge, astăzi, împreună cu salariaţi ai instituţiei, lansând o chemare pentru prahoveni să-i urmeze exemplul. Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti a anunţat în repetate rânduri că stocurile de sânge sunt insuficiente şi a făcut apel la donatori, în acestă perioadă.

„Donăm sânge și salvăm vieți 🙌

Echipa Consiliului Județean Prahova a înțeles că fiecare poate fi în situația celor care au nevoie de sânge.

Din păcate, în această perioadă, Centrul de Tranfuzii se confruntă cu o criză serioasă în ceea ce privește cantitatea de sânge și prea puțini oameni primesc sângele de care au nevoie. Practic, 1 din 3 oameni nu beneficiază de transfuzii atunci cand are nevoie și, deseori, cei care doneaza sânge sunt rude sau prieteni ai pacientului care are nevoie de sânge.

Astăzi donez și eu și voi face acest lucru ori câte ori voi putea. Sper să o faceți și dumneavoastră, în număr cât mai mare!

Trebuie să demonstrăm împreună că suntem solidari și responsabili pentru comunitate și viața celor din jurul nostru! Multă sănătate tuturor!” – a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, prin intermediul social media.