Bogdan Toader, mesajul de încheiere a mandatului de președinte PSD Prahova. De-acum trece în linia a doua.

Daniel Dimache -

Bogdan Toader, mesajul de încheiere a mandatului de președinte PSD Prahova. De-acum trece în linia a doua.
 
 
”Din 2015 și până în prezent, sunt 8 ani în care am avut onoarea să contribui, alături de dumneavoastră, la dezvoltarea județului Prahova. Iubesc Prahova, știți acest lucru foarte bine!
În acești ani, am ocupat cu sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor, și, bineînțeles, al colegilor de partid, rând pe rând, funcțiile de consilier județean, vicepreședinte și, ulterior, președinte al Consiliului Județean Prahova. Astăzi, ocup prin voința prahovenilor funcția de deputat în Parlamentul României.
Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente.
Rămân același om și din funcția de Prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare.
Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești 8 ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp.
PSD nu este un partid de lider, ci unul de echipă. Așadar, felicit noul birou ales și am încredere că, uniți, câștigăm toate competițiile electorale ale anului 2024! Vă îmbrățișez și, încă o dată, vă mulțumesc!”