Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Guvernul împarte din nou țara în două – liberalii și restul românilor!

Daniel Dimache -

Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Guvernul împarte din nou țara în două – liberalii și restul românilor!

Comunicat de presă PSD Prahova: 

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a atacat modul în care Guvernul României a distribuit sumele din Fondul de rezervă către primăriile prahovene, necesare funcționării instituțiilor publice locale până la finalul anului 2020.

Liderul social-democraților prahoveni a dat și câteva exemple privind fondurile distribuite localităților conduse de primari PSD, comparativ cu cele ai căror edili sunt membri ai PNL.

 

Bogdan Toader: “Fondurile statului sunt la cheremul PNL, inclusiv când vine vorba despre finanțarea cheltuielilor de funcționare a primăriilor! Discriminarea și distribuirea preferențială a fondurilor guvernamentale vor sta la baza plângerilor pe care PSD le va face împotriva tuturor reprezentanților Guvernului liberal care se joacă, astfel, cu destinele prahovenilor! Este absolut revoltătoare atitudinea guvernanților la adresa celor care au refuzat să îi voteze. Vorbesc de la sine sumele jignitoare pe care le-au primit localitățile care nu sunt conduse de primari PNL.

În Prahova, ca și în celelalte județe din țară, culoarea politică a primarilor a fost din nou criteriul de împărțire a banilor, iar beneficiarii celor mai mari sume au fost primarii liberali”.

 

Președintele PSD Prahova a dat și câteva exemple în sprijinul afirmațiilor sale, prezentând comparativ fondurile alocate unor primării conduse de social-democrați față de altele conduse de liberali: Slănic (PSD) – 93.000 de lei / Plopeni (PNL) – 391.000 de lei; Aluniș (PSD) – 47.000 de lei / Bălțești (PNL) – 354.000 de lei; Bătrâni (PSD) – 47.000 de lei/ Ariceștii Zeletin (PNL) – 186.000 de lei; Cocorăștii Colț (PSD) – 47.000 de lei/ Cocorăștii Mislii (PNL) – 170.000 de lei; Fântânele (PSD) – 47.000 de lei/ Drajna (PNL) – 209.000 de lei.

“Din Parlamentul României, voi apăra drepturile comunităților locale, astfel încât situații de acest gen să devină de domeniul trecutului!”, precizează Bogdan Toader, liderul PSD Prahova.

 

Biroul de presă PSD Prahova

21 decembrie 2020