Boxerul CSM Ploieşti, Fabian Stroe, campion european de juniori – Galerie foto

Redactia -

Boxerul CSM Ploieşti, Fabian Stroe, campion european de juniori – Galerie foto

Un tânăr pugilist pregătit de CSM Ploieşti a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la europenele de box pentru juniori, după finala categoriei „52 kg”.

Sportivul pregătit la club de Titi Tudor şi la Centrul Olimpic de la Brăila de George Perţea şi Marian Piţa a trecut în semifinale de bulgarul Yanko Iliev, la capătul unui meci cu emoţii! Adversarul a reuşit să câştige prima repriză, scor 4-1, dar Fabian a revenit spectaculos şi, după ce s-a impus clar în următoarele două runde, a primit decizia unanimă din partea arbitrilor judecători!

Duminică, 30 iulie, ploieşteanul Fabian Stroe l-a învins pe armeanul Aren Kharatyan, care a trecut în cealaltă semifinală de neamţul Daniel Diesendorf, prin decizie împărţită, transmite CSM Ploieşti.

 

Reamintim că Ploieştiul a devenit, în aceste zile, capitala boxului european, Sala Sporturilor Olimpia găzduind, în perioada 21-30 iulie, Campionatul European de Box pentru Juniori, competiţie pe care Federaţia Română de Box a organizat-o sub egida European Boxing Confederation (EUBC), în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.