Bărbatul care a spart geamul DNA se plângea că are camere şi cipuri implantate în ochi şi mâini

Redactia - Național

Bărbatul care a spart geamul DNA se plângea că are camere şi cipuri implantate în ochi şi mâini

Cu referire la incidentul petrecut la sediul Direcției Naționale Anticorupție, constând în aceea că numitul GRIGORE ION CRISTINEL a spart un geam de la ușa de acces în instituție, facem următoarele precizări:

În zilele de 13 și 29 august 2014, numitul GRIGORE ION CRISTINEL s-a prezentat în audiență la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă și Relații cu publicul, relatând aspecte care pun îndoială capacitatea de discernământ a persoanei respective (‘are o cameră video implantată în ochi, are introdus în brațul drept un microcip, iar asistente și medici au încercat să-l tortureze și asasineze în Penitenciarul Giurgiu’).

Anterior, numitul GRIGORE ION CRISTINEL depusese o sesizare având un conținut similar. La data de 22 iulie 2014 petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înștiințat asupra competenței D.N.A. și a fost invitat să formuleze plângere sau denunț dacă are cunoștință de săvârșirea unor fapte de corupție.

La data de 08 octombrie 2014 aceeași persoană s-a prezentat din nou la sediul D.N.A., dar, după ce a intrat la procurorul de serviciu, numitul GRIGORE ION CRISTINEL a refuzat să comunice cu acesta. Ulterior, la ieșirea din sediul instituției a spart geamul ușii de acces.

În cursul zilei de 08 octombrie 2014, a fost înaintată Secției 3 Poliție București, o plângere față de numitul GRIGORE ION CRISTINEL, pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE