Brigadă de arbitri de Liga I, cu Alexandru Tudor la centru, la derbiul promovării: Fortuna Câmpina – Chindia Târgoviște!

Redactia -

Brigadă de arbitri de Liga I, cu Alexandru Tudor la centru, la derbiul promovării: Fortuna Câmpina – Chindia Târgoviște!

Vineri, 23 mai 2014, de la ora 18.00, pe fosta arenă Poiana, de lângă gara Câmpinei, bază sportivă achiziționată de către patronul echipei AFC Fortuna Poiana Câmpna, Radu Călin, se va disputa derbiul play-off-ului din Seria a VI a Ligii a III-a de fotbal, gazdele urmând a primi vizita contracandidatei la promovarea în eșalonul imediat superior, Chindia Târgoviște. Cele două combatante sunt despărțite, în prezent, de 3 puncte, în ierarhie, dâmbovițenii fiind lideri, dar Fortuna are avantajul adjudecării partidei din turul acestei faze, desfășurată la Târgoviște. Acolo unde, Fortuna a câștigat cu scorul de 2-1. Dacă prahovenii se vor impune, indiferent de scor, și vineri, atunci ar avea deschis drumul spre Liga a II-a, asta și în eventualitatea în care vor merge „cap la cap” cu adversarii lor de azi, în ultimele etape.

Dată find miza imensă a jocului, ambițiile trupelor și presupusa tensiune din jurul derbiului, Comisia Centrală de Arbitri a delegat, la meciul de pe arena din Poiana Câmpina, o brigadă de prim eșalon, avându-l pe purtătorul ecusonului FIFA, Alexandru Tudor (foto; www.gsp.ro), din București, la centru, iar la cele două linii – pe concitadinii acestuia, Valentin Avram, fiul cel mic al fostul șef al CCA, Vasile Avram, fiind și el arbitru internațional, și Eduard Florin Ungureanu. Acest trio va fi supervizat de un fost cavaler al fluierului de prim eșalon, piteșteanul Aurelian Simion. Ca observator de joc, FRF l-a desemnat pe Mihai Basarab, din Slobozia. Interesul pentru acest meci este foarte mare la Câmpina, dar nu numai, intrarea pe arenă urmând a se face pe baza unor tichete speciale, care vor fi distribuite la poarta stadionului, singura tribună a arenei neavând chiar foarte multe locuri.