Budescu & Comp au inaugurat un teren de sport la Măneciu (galerie foto)

Daniel Dimache -

Budescu & Comp au inaugurat un teren de sport la Măneciu (galerie foto)

O frumoasă surpriză le-au făcut vedetele Petrolului, în frunte cu Constantin Budescu, copiilor din Măneciu, astăzi, la inaugurarea terenului de sport construit la Școala Gimnazială din cartierul Mocani. Jucători și componenți ai staff-ului clubului de suflet al prahovenilor au acceptat invitația primarului Florin Auraș Dragomir de a participa la sărbătoarea prilejuită de prima acțiune la noul teren de sport al școlii respective, o investiție modernă și extrem de utilă elevilor din comună. Terenul de sport cu gazon artificial și instalație de nocturnă era o dorință mare și veche a copiilor și dascălilor, acum împlinită. Directorul Școlii Mocani este chiar profesor de educație fizică și sport, Marian Bratu.

Petroliștii au fost atracția principală a evenimentului, Constantin Budescu dând lovitura de deschidere a primului meci de fotbal disputat pe acest teren, într-un joc de pase cu Valentin Țicu și Mario Bratu, cu prilejul inaugurării fiind organizat un turneu de fotbal între echipe de tineret din localitate. Au mai onorat invitația de a veni la Măneciu antrenorul secund Eugeniu Cebotaru, fosta vedetă Laurențiu Marinescu, acum preparator fizic,  antrenorul de portari Cătălin Grigore. Desigur, toată lumea a înțeles că, pe lângă noblețea și generozitate gestului îndrăgiților actuali și foști fotbaliști, a cântărit mult în înfăptuirea acestei adunări fotbalistice de înalt nivel, faptul că celălalt secund, Carmel Bărbulescu este mănecean și în plus implicat în viața comunității. Ca să vă faceți o idee față de cum au așteptat copiii din Măneciu, dar și părinții și bunicii, a fost că ședința de autografe și fotografii cu fanii a celor trei vedete petroliste a durat cam trei sferturi de oră, cum se zice, la foc continuu.

Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a comunității locale, prilej cu care a evoluat în premieră trupa de majorete a comunei (dansuri de-a dreptul spectaculoase), iar seara a fost încheiată cu un foc de artificii. Ar mai fi de menționat că alături de edilii comunei, de consilieri locali și județeni, primari ai localităților învecinate și oficialități ale județului – vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, deputatul Mircea Roșca.