„Bufnițele” le dau întâlnire, din nou, suporterilor la Sala Olimpia. În ultimul meci din etapa a III-a, CS Activ Prahova-Ploiești versus Național Râmnicu Vâlcea

Dragos Trestioreanu -

„Bufnițele” le dau întâlnire, din nou, suporterilor la Sala Olimpia. În ultimul meci din etapa a III-a, CS Activ Prahova-Ploiești versus Național Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, de la ora 16.00, la Sala Olimpia, handbalistele de la CS Activ Prahova-Ploiești – echipă finanțată, din această vară, de Consiliul Județean Prahova – va primi replica formației Național Râmnicu Vâlcea, în ultima partidă programată în etapa a III-a a ediției 2019-2020 a campionatului Seriei C din Divizia A (eșalonul secund național). Cu un succes clar pe propriul teren în prima rundă, în fața grupării ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub, și un eșec la un scor mai strâns, în etapa următoare, în deplasarea de la actualul lider, CS Dacia Mioveni 2012, o trupă cu experiență la acest eșalon, la care activează și fostul antrenor secund de la defuncta CSM Ploiești, Daniel Gheorghe, echipa antrenată de Florin Ciupitu și Nicolae Nimu a bifat, până acum, 3 puncte în clasament.

CS Activ Prahova-Ploiești are un golaveraj bun, 52-39, și ocupă poziția a III-a, cu un meci mai puțin disputat, cel cu vâlcencele, acestea din urmă fiind învinse în ambele jocuri disputate până în prezent. Dacă își vor adjudeca înfruntarea de sâmbătă, „bufnițele” – așa cum sunt numite ploieștencele – vor ajunge la trei lungimi de argeșence și de gorjencele de la CSM Târgu Jiu, ambele având maximum de puncte (9), după trei runde.

Înaintea unui alt joc important, extrema dreaptă și, totodată, căpitanul echipei CS Activ Prahova-Ploiești, Ionela Leuștean (foto sus, în text), a declarat într-un interviu acordat paginii de Facebook a clubului său, printre altele, că „sper ca suporterii să revină în număr cât mai mare la sală și să ne susțină. Cu siguranță, mâine (n.r. – sâmbătă), vom face un meci frumos”! O invitație cât se poate de clară și de directă pentru ca, în afara fanilor fideli ai „bufnițelor”, la „Olimpia” să vină cât mai mulți simpatizanți ai sportului cu mingea mică din Ploiești și Prahova. Mai ales că tradiția acestuia jucat la Râmnicu Vâlcea este bine cunoscută pe plan național. Este de sperat ca, după un succes contra adversarei de sâmbătă, Ionela și coechipierelor sale să revină la arena Ilie Oană, marți, pe 1 octombrie, de la ora 17.45, pentru a-i încuraja pe fotbaliștii de la FC Petrolul, așa cum au făcut-o și în meciul precedent de acasă, contra Sportului Snagov (foto, jos, în text). De data aceasta cu mai mult noroc, fiind vorba și despre… CS Mioveni, viitoarea oponentă a „lupilor”!

Foto: Facebook CS Activ Prahova-Ploiești