Bunătăți transilvănene și cadouri de Crăciun la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Bunătăți transilvănene și cadouri de Crăciun la Ploieşti Shopping City

Ploiești Shopping City își așteaptă vizitatorii începând de astăzi, 19 decembrie și până pe 22 decembrie la Târgul de Iarnă „Tradiții Transilvănene” cu produse tradiționale, precum brânzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cât și obiecte de artizanat. În plus, cei care sunt în căutarea darului perfect de Crăciun pentru cei dragi, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Târgului de Cadouri, desfășurat în perioada 19 – 23 decembrie.


Bunătăți tradiționale românești la Târgul de Iarnă „Tradiții Transilvănene”

Începând cu 19 decembrie și până pe 22 decembrie, expozanții veniți din țară vor aduce bunătăți de Crăciun, precum preparate tradiționale din carne de porc sau brânzeturi. Din oferta comercianților, nu vor lipsi nici dulcețurile, turta dulce, mierea sau siropurile. În plus, vizitatorii vor găsi în cadrul târgului și obiecte de artizanat lucrate de meșterii populari din Cluj. Târgul este deschis zilnic la Ploiești Shopping City în perioada 19 – 22 decembrie, între 10:00 și 22:00 și este amplasat la intrarea in Carrefour.

 

Daruri de Crăciun la Târgul de Cadouri

Până pe 23 decembrie, Ploiești Shopping City găzduiește si Târgul de Cadouri pentru Crăciun organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova. Vizitatorii Ploiești Shopping City vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru cei dragi. Expozanții sunt pregătiți cu bijuterii, decorațiuni de sărbători, daruri hand-made, obiecte decorative din sticlă sau antichități. Târgul este deschis zilnic în perioada 19 – 23 decembrie, între 10:00 și 22:00.