Ca marile echipe, Petrolul schimbă, anual, echipamentul. De data aceasta, nu și firma producătoare

Dragos Trestioreanu -

Ca marile echipe, Petrolul schimbă, anual, echipamentul. De data aceasta, nu și firma producătoare

De când ACS Petrolul 52 Ploiești a reușit să asigure, pe repede înainte, continuarea existenței unei echipe cu numele de Petrolul, trupa antrenată, pe rând, de Octavian Grigore (ediția de campionat 2016-2017 a Ligii A Prahova și turul celei următoare, de la Liga a III-a, Seria a III-a) și Romulus Ciobanu (returul ediției 2017-2018 a întrecerilor din Seria a III-a a celui de-al treilea eșalon) a început cu un echipament al firmei italiene Errea (L4) și a continuat cu altul purtând marca Joma (L3). Vara aceasta, nu s-a mai schimbat producătorul, ci doar modelul.

Într-un clip foarte bine realizat de către cei care se ocupă și de mass-media în clubul găzarilor (ofițerul de presă Ionuț Pană, responsabilul video Cristian Chircă și membrul USP, Ionuț Cărbureanu), cu ajutorul celui de-al doilea căpitan din sezonul trecut, Marius Chindriș, a nou-venitului Florin Plămadă și a golgheterului campionatului precedent, Sergiu Arnăutu, FC Petrolul a prezentat noul echipament pentru ediția 2018-2019 a campionatului Ligii a II-a (https://fcpetrolul.ro/noul-echipament-pentru-sezonul-2018-2019/). Una în care Petrolul va debuta pe data de 4 august. Așa cum își doresc toții suporterilor „lupilor”, acasă se va juca în galben (tricourile și jambierele) și albastru (șorturile), iar în deplasare, complet în albastru. De data aceasta, nu s-a mai apelat, în cazul echipamentului de rezervă, la culori ce nu există în stema Petrolului. Adică, așa cum a fost sezonul trecut, atunci când a existat și un echipament roșu complet, folosit în primul amical din stagiul sloven.

Un plus la echipamentul din campionatul următor este calitatea superioară a materialului, modelul nediferind totuși prea mult de cel din anul competițional precedent. Îmbucurător este și că oricare fan al noii divizionare secunde poate achiziționa din fan-shopul de sub peluza 1 tot echipamentul avut la dispoziție de către fotbaliști, atât cel de joc, cât și cel de antrenament și prezentare. O bilă albă pentru firma spaniolă de echipament sportiv Joma, cât și pentru conducere, pentru promptitudine! În aceste condiții, nu întârziați în a vă îmbrăca în galben și albastru!

Foto: www.fcpetrolul.ro